Over Chantal

Ik, Chantal, ben een erkend natuurvoedingsadviseur en holistisch coach. Ik ben getrouwd met Olaf en moeder van twee prachtige kinderen.  Momenteel volg ik de opleiding tot yoga en meditatiedocent bij YCT.

Als jonge moeder weet ik hoe druk het gezinsleven kan zijn. De dagen vliegen voorbij en je wilt zoveel gedaan hebben. We willen een gezonde maaltijd op tafel, sporten, tijd voor elkaar en de kinderen, tijd voor jezelf etc. maar hoe doen we dat?

In mijn beroep, als geregistreerd verpleegkundige en hulpverlener, binnen de geestelijke gezondheidszorg en verslavingszorg heb ik gezien dat het doorbreken van oude gewoontes, zoals voedingspatroon en leefstijl, tijd kost. Toch is het ontzettend belangrijk om een voedingspatroon en leefstijl te hebben die bij iemand past, op maat gemaakt.
Bovendien heb ik zelf ook overgewicht gehad. Ook ik heb alle diëten geprobeerd maar zonder succes. De klachten zoals lusteloosheid, hormonale ongemakken en slapeloosheid zijn mij dan ook bekend, maar behoren nu allen gelukkig tot het verleden.

Door alle kennis en ervaring die ik de afgelopen vijftien jaar heb opgedaan, is het mijn passie en taak geworden om mensen te adviseren, inspireren en motiveren bij het verwezenlijken van een gezond en vitaal leven net zoals ik dat nu ervaar in mijn leven waarin balans het sleutelwoord is.